Tel.:
China Het elektrische Bed van het Ziekenhuis fabrikant
Greatex Industrial Co., Ltd

Greatex brengt Mooi aan het Leven 

Thuis

Greatex Industrial Co., Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Greatex Industrial Co., Ltd

Onze fabriek met modern materiaal gemaakt tot goede kwaliteitsproducten voor voor Kliniek, de Ziekenhuizen, enz., omvatte Medische Bedden, Leveringsbedden, de Stoel van het Gynaecologieonderzoek, Medische Karretjes, Obstetrische Lijsten, Werkende Lijsten, Bloeddonatiestoelen, Vervoerbrancards, Onderzoekslagen, Bedkabinetten, over Bedlijsten, begeleidt Stoelen, het Wachten Stoelen, Transfusiestoelen, Krukken, Medische Matrassen, Kasten, het Scherm, Geneeskundeplank, IV Tribunes, Infusiepompen, Rollaer, Tegenhangers, en zo voor.

 

De beroeps team-ons bedrijf bezit ontwerpafdeling, productieworkshop, en kwaliteitscontroleafdeling, die de goede kwaliteit wij provid aan onze klanten ervoor zorgen. Nu hebben onze producten meer dan 75 landen bereikt en een goede reputatie van binnenlandse klanten zowel als in het buitenland na het vestigen in 1995 bereikt.

 

levertijd doeltreffendheid – wij hebben ons eigen professioneel Internatiol-logistiekteam om te verzekeren onze klanten de goederenveiligheid en op tijd ontvangen. Samengewerkt met COSCO, YANGMING; Altijdgroene MAERSK, APL, enz.

 

Onze opdracht moet de producten van wereldklasse ontwikkelen vervaardigen en leveren die aan onze uitzonderlijk hoge niveaus van kwaliteit voldoen en de verwachtingen van onze klant overschrijden.


U kunt onze website voor meer deleninformatie zien, omvat de folder van onze producten slechts de populaire. Niet zijn al onze componenten vermeld. Als u onzeker bent of om het even welke goederen uw voertuigtype aanpassen, word enkel aanraking met ons telefonisch, via e-mail, MSN of Skype wij altijd daar u moeten helpen.

 

Wij besteden altijd aandacht aan „de Kwaliteitsdienst“ ervoor zorgen dat uit de producten veilig toegelaten door al onze klanten kunnen worden gebruikt.

Wij heten in het buitenland oprecht alle cliënten welkom & Binnenlands bezoek ons, maken bedrijfsonderhandelingen, om verdere ontwikkeling samen te brengen.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Greatex

Aantal werknemers : 150~180

Jaarlijkse omzet : 20000000-50000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

Wordt Greatex Industrieel Co., Ltd geschiedenis wortel geschoten in innovatie. Toen de bedrijfstichter vond dat bepaalde medische producten niet aan de behoeften van de patiënten voldeden, vond hij nieuwe degenen uit. Aangezien de rente in deze producten groeide, begon zo een bedrijf in 1995 om hen te produceren. Het doel van het bedrijf was patiënten het gezondere, actievere leven door producten leiden en de diensten te helpen die eenvoudiger maken, sneller en efficiëntere chirurgie en terugwinning.

 

Vandaag, is Greatex een globale leider in de medische technologieindustrie. De bedrijfgroei is gebaseerd op een onvergelijkelijke verscheidenheid van hoogstaande, innovatieve producten en de diensten die tot rendabele oplossingen leiden en het leven verbeteren van mensen – dat wij globaal door de toewijding van onze werknemers in 2014 bereiken.

 

De geest van het brengen van innovatie aan gezondheidszorg begon met het bedrijf in 1995 en het gaat vandaag verder. Greatex wordt goed-geplaatst blijven dienend de medische gemeenschap wereldwijd voor generaties om te komen. Wij denken Greatex worden tevredengesteld.

 

 

bedrijfsdiensten

De technische Dienst:


I. kwaliteitsborging
1This vaste waarborg dat alle verstrekte goederen absoluut nieuw zijn. Zij zijn nooit gebruikt. Alle goederen worden onlangs ontworpen en in geschikt materiaal gemaakt. Zij allen voldoen aan het contract in kwaliteit, specificatie en functie.
2This vaste waarborgen die de productielijn, die onder correcte gids geïnstalleerd en gezuiverd is, het opdragen testlooppas in 5 dagen, aan technische kenmerkende index zal bereiken.

 

II. installatie en het zuiveren
Zodra het materiaal aan de workshop van de gebruiker werd vervoerd, zou de gebruiker materiaal volgens vloergrafiek moeten plaatsen die door leverancier wordt aangeboden. Deze firma zou oude stager naar gidsarbeiders van de installatie van de de vraagkant, het zuiveren en de proefproductie, verzenden en zou hen helpen capaciteit bereiken van ontwerp, installatie en het zuiveren. Geplande tijd: 11 dagen


III. opleiding
1This de firma is verantwoordelijk voor het verstrekken van de koper technische opleiding. De opleidingsinhoud bevat materiaalstructuur en onderhoud, materiaal die en het werken controleren. De opleidingsplaats wordt geschikt door de koper. Deze firma zal gekwalificeerde technicus sturen om het werk te leiden en een overzicht uit te werken van opleiding.
2Through de opleiding, technicus van de koper zal overeenkomstige verrichting en vaardigheid van onderhoud beheersen. En zij zullen proficiently zuiveren en zullen op tijd problemen oplossen.

 

 

Bedrijfteam

Greatex Industrieel Co., Ltd, het zich ontwikkelt en in de concurrentie groeit, gebruikt hi-tech en perfecte producten met de industrie van het het ziekenhuismeubilair uit te rusten. Alle vrienden in binnen- en buitenland zijn warm welkom om ons advies te verstrekken en nieuwe zakelijke relatie met ons te ontwikkelen.

 

 
Greatex Industrial Co., Ltd
No.828, Nanjing-de Weg van het Oosten, Tangqiao-Stad, Zhangjiagang, Jiangsu, China
Tel.:86-512-55760075
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Electric Hospital Bed Leverancier. Copyright © 2019 electric-hospitalbed.com. All Rights Reserved.