Tel.:
China Het elektrische Bed van het Ziekenhuis fabrikant
Greatex Industrial Co., Ltd

Greatex brengt Mooi aan het Leven 

Thuis Over ons

Greatex Industrial Co., Ltd Kwaliteitscontrole

Certificaat
Van goede kwaliteit Handleiding ziekenhuisbed voor verkoop
Van goede kwaliteit Handleiding ziekenhuisbed voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank voor uw goede kwaliteitsproduct en uitstekend na de verkoopdienst, zullen wij terug aan u opnieuw komen zodra wij nieuwe vereisten hebben!

—— Carlos Jordano

Wij hebben al medische apparatuur uitgever*kopt dat van uw bedrijf, onze cliënten zeer gelukkig met uw kwaliteit, wij de nieuwe orde nu voorbereiden.

—— Farahat Khalil

Wij zijn gelukkig voor uw snelle levering en goede kwaliteitsproducten voor de laatste 10 jaar, zouden wij meer zaken willen doen met u volgend 10 jaar.

—— Menelisi Moyo

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

QC/Technical Steun

 

Greatex heeft strikte Kwaliteitscontroleprocedure, om productenstabiliteit en kwaliteit te verzekeren, om de bescherming van de belangen van het enorme aantal klanten te maximaliseren.

Greatex gaat 5 stappen het testen te werk.

1. Grondstof het controleren en vervangstukkenkeus: Voor koud staal, werken wij met Bao-Staal, uitgezochte geschikte diktebuizen volgens productontwerp. Onze vervangstukken assoiëren zijn LINAK, TENT, het macht-INGEPAKTE beroemde merk van enz.

2. Derusting en poederdeklaag: Wij verwijderen roest door mechanische machine, zoals geen zure was, is de mechanische behandeling meer roestvrij. Onze stap van de poederdeklaag wordt uitgevoerd door machine en de recentere geschoolde arbeiders controleren de unpainted delen en schilderen allen.

3. Assembleer: Assembleer bedkader met belangrijke stukken zoals actuators, hydraulische pompen enz.

4. Afgewerkte producten die testen: Controleer al productenprestaties na het assembleren.

5. QC vlek die controleren: Verkies willekeurig de producten om de kwaliteit van de massaproduktie te controleren.

 

De technische Dienst:


I. kwaliteitsborging
1This vaste waarborg dat alle verstrekte goederen absoluut nieuw zijn. Zij zijn nooit gebruikt. Alle goederen worden onlangs ontworpen en in geschikt materiaal gemaakt. Zij allen voldoen aan het contract in kwaliteit, specificatie en functie.
2This vaste waarborgen die de productielijn, die onder correcte gids geïnstalleerd en gezuiverd is, het opdragen testlooppas in 5 dagen, aan technische kenmerkende index zal bereiken.

II. installatie en het zuiveren
Zodra het materiaal aan de workshop van de gebruiker werd vervoerd, zou de gebruiker materiaal volgens vloergrafiek moeten plaatsen die door leverancier wordt aangeboden. Deze firma zou oude stager naar gidsarbeiders van de installatie van de de vraagkant, het zuiveren en de proefproductie, verzenden en zou hen helpen capaciteit bereiken van ontwerp, installatie en het zuiveren. Geplande tijd: 11 dagen
III. opleiding
1This de firma is verantwoordelijk voor het verstrekken van de koper technische opleiding. De opleidingsinhoud bevat materiaalstructuur en onderhoud, materiaal die en het werken controleren. De opleidingsplaats wordt geschikt door de koper. Deze firma zal gekwalificeerde technicus sturen om het werk te leiden en een overzicht uit te werken van opleiding.
2Through de opleiding, technicus van de koper zal overeenkomstige verrichting en vaardigheid van onderhoud beheersen. En zij zullen proficiently zuiveren en zullen op tijd problemen oplossen.

Certificaten
 • Greatex Industrial Co., Ltd

  Standaard:CE

 • Greatex Industrial Co., Ltd

  Standaard:FSC

 • Greatex Industrial Co., Ltd

  Standaard:IS9001

 • Greatex Industrial Co., Ltd

  Standaard:IS13485

Contactgegevens
Greatex Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Jimmy

Tel.: 0086-18921955166

Fax: 86-512-56755706

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Greatex Industrial Co., Ltd
No.828, Nanjing-de Weg van het Oosten, Tangqiao-Stad, Zhangjiagang, Jiangsu, China
Tel.:86-512-55760075
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Electric Hospital Bed Leverancier. Copyright © 2019 electric-hospitalbed.com. All Rights Reserved.